Coaching

“Vanuit haar warme en oprechte interesse in de ander, maakt Ezra de stappen in persoonlijke ontwikkeling zichtbaar én bereikbaar”.

Roosje van Ochten

Ik ben geboeid door mensen en hun mogelijkheden tot ontwikkeling. Samen gaan we op zoek naar je passies, talenten en drijfveren.

Wil je

  • verbinding met jezelf, weten wat je drijfveren en natuurlijke krachten zijn? 
- komen tot een groter (zelf)bewustzijn? 
- je talenten ontwikkelen en optimaler gebruiken?
  • op koers komen en weten waar jouw kracht zich bevindt? – groeien en je zelf ontwikkelen in werk en privé?
 – jezelf sturen en je leven hierop inrichten?

Ofwel: meer uit jezelf halen?

Wat is coaching?

Coaching is een manier om je persoonlijke effectiviteit binnen werk en relaties te vergroten. Het helpt je om je kernkwaliteiten optimaal te benutten, je drijfveren en krachten (nader) te ontdekken.

De coach begeleidt je in het ontdekken van wat je wilt bereiken en stimuleert je bij het behalen van het gewenste resultaat. Door het vergroten van zelfinzicht en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zul je besluiten nemen en in actie kunnen komen.

“De coaching door Ezra geschiedt op een heel natuurlijke en prettige manier. Ezra is een fijne persoonlijkheid waar je graag mee praat. Ze is zeer professioneel en helpt door de juiste vragen te stellen en te reflecteren mijn gedachten te ordenen en mezelf beter te uiten. Door haar coaching ben ik mij de afgelopen maanden sterker gaan voelen en bewuster van mijn eigen kracht en kwaliteiten”.  
JJvB

Hoe gaan we aan de slag?

Tijdens de coachingsgesprekken zoek ik samen met jou naar je authenticiteit: waar zit je passie en wat zijn je doelen?

Co-actief coachen gaat er van uit dat mensen van nature creatief, compleet en vindingrijk zijn. Coach en gecoachte werken samen op basis van gelijkwaardigheid.

Co-actieve coaching gaat er van uit dat de verschillende aspecten van je leven als relatie, carrière, persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, financiën en ontspanning, met elkaar verbonden zijn.

‘Ik heb in het werk dat ik met Ezra deed de moed hervonden om mijn eigenheid te laten klinken in mijn werk. Dat betekende een terugkeer naar oorspronkelijke motivaties, een eigen kleur en klank, en, niet in de laatste plaats, de stoutmoedigheid om hier uitdrukking aan te geven.
Steeds aarzelend, zoekend naar moed, maar met krachtige ervaringen van de sessies in mijn geheugen lukte het me steeds beter om zonder zelfverlies mijzelf te handhaven.

Dat was, en is, winst voor het leven!’
Francine W.

Wil je meer informatie over coaching? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!