Training

“Ezra heeft oog voor zowel de groep als de individuen in een groep. Haar oog valt ook op diegenen die niet het hoogste woord voeren. Zij observeert en luistert goed. Ezra is een kei in het voorhouden van een spiegel. Door kritische, open vragen is het mogelijk voor de ander of de groep om zélf tot een volgende stap te komen.”
Roosje van Ochten 

Trainingen

Zoekt u een training op maat voor uw zorgteam? Ik geef trainingen aan zorgverleners en mantelzorgers. Over zowel teambuilding, zelfsturende teams of trainingen over goede zorg aan ouderen met dementie: zowel op inhoud als op houding en gedrag. 

Martha Flora Hippocampus

Daarnaast ben ik trainer voor de Martha Flora Hippocampus. Deze trainingen zijn nieuw in Nederland. De opleiding is in Nederland geïntroduceerd door Martha Flora huizen. De Zweedse koningin Silvia stichtte op 14 februari 1996 het Silviahemmet (Silviahuis), met als doel om verzorgenden van mensen met dementie meer kennis en vaardigheden aan te reiken. 

De aanpak vormt een andere manier van kijken naar omgaan met mensen met dementie en hun omgeving. Het doel van Silviahemmet is om de kwaliteit van leven van de persoon met dementie zo optimaal mogelijk te houden.  

Hier vindt u een perspublicatie.

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via e.van.zadelhoff@marthaflora.nl